alltomparkinson.se

Idag lanseras alltomparkinson.se!

Hej!

Jag heter Anders Stålhammar, och gör sedan 2019 en Podcast som heter Parkinsonpodden.

Nu tar vi nästa steg, Jag är mycket glad att få hälsa dig välkommen till alltomparkinson.se!

Detta är en samlingssida för dig med Parkinsons sjukdom, för anhöriga, forskare, industri, och för dig som bara vill lära dig mer om Parkinsons sjukdom. En mötesplats kort och gott. Allt på ett ställe. Vill du ställa frågor till våra neurologer så får du svar på alltomparkinson.se. Det går också alldeles utmärkt att söka svaren på egen hand i vår frågebank eller genom att lyssna på något eller varför inte alla avsnitt av Parkinsonpodden. Det finns över 60 stycken. Du kan se korta filmer om andra som har Parkinsons sjukdom, och hur dom lever med sin sjukdom. Jag fick själv diagnosen Parkinsons sjukdom för 7 år sedan, och sökte information, på nätet, precis som de flesta gör. Det var då inte lätt att hitta relevant information. Jag hoppas att alltomparkinson.se ska vara till hjälp för dig när du söker svar på dina frågor. Ett tips är att surfa runt på sidan och gör dig bekant med innehållet, och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller idéer.

P.S. Parkinsonpodden fortsätter som vanligt att komma ut med ett nytt avsnitt sista tisdagen i månaden.

Än en gång varmt välkommen!
Anders Stålhammar

Fler artiklar

Eleonor Högström: Sju goda år

Sju goda år?  Det ligger i människans natur att försöka se mönster i de händelser som utgör vårt liv. Vi försöker skapa ordning i vad som annars är ett kaos. 

Läs mer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.