alltomparkinson.se

Cecilia Qwinth, ny gästbloggare på alltomparkinson.se

Cecilia Qwinth är ny gästbloggare på alltomparkinson.se. Så här presenterar Cecilia sig: 

Jag heter Cecilia Qwinth och bor på Västkusten, har sambo och två vuxna barn. I familjen finns också fyra fyrfotingar, två pälsbollar som jag brukar kalla Lillkatt och Storkatt och två lite större pälsdjur med mjuka mular och snälla ögon; familjens två hästar.

Jag var 53 år när jag fick min Parkinsondiagnos. Nu har vi levt tillsammans, jag och min Parkinson, i fem år. Det har varit några tuffa år med både toppar och dalar. Min viktigaste lärdom under de här åren är att aldrig ge upp oavsett om det är biverkningar av läkemedel, jobbiga Parkinsonsymptom eller något annat som ställer till med problem.

Även om Parkinson har tvingat mig att tänka om och välja nya vägar i livet har Parkinson också öppnat dörrar och gett mig möjligheter och upplevelser som jag aldrig skulle ha uppnått annars. Så Parkinson är en jobbig jävel, men jag tänker hänga i och uppleva så mycket som möjligt så länge jag kan.

Du hittar fler inlägg på min blogg: Mitt liv med Parkinson
www.cicciqwinth.com

Vill du veta mer om mig: parkinsonpower.com
www.parkinsonpower.com

Fler artiklar

Eleonor Högström: Sju goda år

Sju goda år?  Det ligger i människans natur att försöka se mönster i de händelser som utgör vårt liv. Vi försöker skapa ordning i vad som annars är ett kaos. 

Läs mer

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.